Jag försökte i alla fall

Efter en evighet med sjukstuga försökte jag få till lite fredagskänsla i fredags. Ja, jag vet att jag överdriver, det är inte alls en evighet med sjukstuga. Men när man är mitt i det känns det nästan som det. Kommer knappt ihåg hur det känns att vara pigg, frisk och ha fullt upp. Men det lär jag få känna snart igen 🙂

Bästa fredagskänsla är att äta småplock, så jag gjorde en minivariant av en småplocksmiddag. Den innehöll lite smått o gott av både nygjorda saker och rester. Ni vet ju att jag älskar att använda allt i matväg och slänger knappt någonting.

Fredagsmys

friterad gyouza med kräftröra
(gyouza kvar från nyår, nygjord kräftröra)

kantarellrisotto
(nygjord)

chicken nuggets
(ett paket i frysen som jag ville bli av med)

pesto- och västerbottensostfylld smördeg
(rester från julens pestogran som legat i frysen sedan dess)

vitlöksbröd
(rostbröd som behövde ätas upp)

sallad
(nygjord)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *