Så mycket kärlek

Vilka härliga dagar jag har haft men vi börjar med helgen. Än en gång var vi hundvakt åt mysigaste lilla Rufus. Som den valp han är så är han inte mysig hela tiden, ska jag väl ärligt erkänna 🙂 Ibland blir han lite väl busig och bitig för min smak. Men oftast är han så fin och go.

Det var inte bara Rufus som var här i helgen, utan även hans husse Isak. Så mysigt när han sover över här och jag får rå om honom några extra timmar. Tyvärr jobbade han på dagarna 🙂

När jag nu äntligen börjar känna mig återställd efter den sega Covid-sjukperioden så passade jag på att fira första veckan på nya jobbet med riktiga godsaker, tillsammans med familjen.

Så till hockeyn på lördagkväll dukade jag fram smörgåstårta och Cava. Inte mycket som är godare än det. Och jag nöjde mig inte med det. Till efterrätt åt vi hembakade nygjorda semlor och vemlor. Säsongens godaste efterrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *