Hjärtan, hjärtan och ännu mer hjärtan

Vilken underbar start på veckan det blev. Det är ju perfekt att ha en mysig firar-dag på en måndag. Man kan ju hoppas att det sätter standarden på hela veckan.

Jag blev så bortskämd till middagen efter arbetsdagen i måndags. Oftast är det jag som planerar och fixar när det ska firas och till Alla hjärtans dag brukar jag använda hjärt-former och formar till maten. Något som även Leif och Ida gjorde utan min hjälp i år.

Det blev en så himla god och snygg 3-rätters-middag så man kunde nästan tro att det var helg. En bättre måndag helt enkelt.

Till förrätt bjöds jag på hjärtformade vitlöksbröd av pizzadeg.

Varmrätten var oxfilé, ostsås och ugnsrostade rotsaker. Hur gott?! Dessutom tog de hjärtformerna till en ny nivå genom att stansa ut hjärtan av potatis, sötpotatis och morötter. Så imponerande!

Till efterrätt bakade Ida en kladdkaka i en hjärtformad pajform.

Först en mysig helg och sedan en hjärtlig måndag. Lika bra att fortsätta så….

Inser precis att det är helg snart igen. Veckorna brukar gå fort men nu går de ännu fortare, jag hinner inte med. Måste bero på att jag är ny på jobbet och har så mycket och så roligt på dagarna. Alltså jag lär mig så mycket nytt varje dag och jag kombinerar praktiskt arbete med att läsa massor. Perfekt kombo!

Men nu måste jag ju planera helgen och allt gott vi ska äta då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.