Tillbaka

Plötsligt händer det 🙂 Efter en väldigt lång bloggpaus är jag nu äntligen tillbaka med ett inlägg. Den här vintern och våren har varit ovanligt energikrävande och mitt fokus har inte varit på bloggen. Som ni kanske har märkt.

Tanken att sluta skriva har slagit mig men jag tycker ju faktiskt om att blogga, så jag fortsätter ett tag till. Jag kommer nog aldrig komma tillbaka till ungefär ett blogginlägg om dagen som jag skrev tidigare. Men några inlägg per vecka ska jag försöka få till i alla fall.

Jag kommer in mer och mer i nya jobbet och min hemska värk från höft/rumpa börjar bli mer hanterbar och nu när vi går mot min favorit-årstid med ljus, sol och värme räknar jag med att få mer energi igen.

Nu har det även varit en väldigt intensiv månad med hockeyslutspelsmatcher var o varannan dag. Luleå såg så bra ut och vi var nog många som trodde och hoppades på ett guld i år. Men tyvärr blev det förlust i den sjunde och avgörande matchen. Sån enorm besvikelse och tomhet.

Men eftersom jag och Leif hade en Stockholmsresa inbokad dagen efter den bittra förlusten gick det ganska snabbt att glömma (förtränga) det tråkiga och fokusera på en skön ledighet istället. Vi hade tre härliga dagar med mycket mat, dryck och promenerande. Vi fick även njuta av Ola Salo och Peter Jöback i Jesus Christ Superstar. Vilka sångare!

Extra lyx med nygräddade små våfflor till frukost-efterrätt.
Årets första uteserveringslunch och med rosévin i glaset till och med. Som jag har längtat!
Lördagskvällen började med en Singapore Sling (på en uteservering).
Caesarsallad och rosévin innan musikal
När inte teet är något speciellt så blir det i alla fall godare när det dricks i en god/fin mugg/glas.
När man är sugen på något sött är det självklart med ett besök på Mr Cake. Jag var så sugen på te och bulle så jag glömde ta kort innan bullen nästan var slut 🙂

Tyvärr var det inte så varmt som jag hade hoppats på. Solen värmde skönt men när den gick i moln blev det kyligt, tyvärr. Men jag fick äta tre uteserverings-luncher – det som jag har längtat så mycket efter.

Nu längtar jag efter lite sol, värme och altanhäng här hemma också. Det var så grönt och fint överallt i Stockholm så jag längtar efter lite mer grönska också. I dag skiner solen här hemma så nu räknar jag med att det händer grejer i naturen….

Vackra Stockholm

En kommentar till “Tillbaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *