En bättre helg

Vilken underbar helg jag har haft. Fler såna tack 🙂 Jag har hunnit sova länge och mycket, umgås med nära & kära, äta och fika gott, baka, laga mat, gå på promenader, se hockey och chilla i soffan.

Natten mot lördag sov jag nio timmar, utan att vakna en endaste gång. Så underbart. De senaste veckorna har tagit mycket energi från mig, så sömn var verkligen vad jag behövde….och fick. Jag säger alltid åt mina barn att sömn är bästa medicinen och det stämmer verkligen. Jag tror att de håller med mig trots att de nog är riktigt less att höra mig säga det 🙂

Efter de nio timmarna med sömn vaknade jag full med energi på lördag och satte igång att baka. Jag började med att göra två olika sorters äppelkaka med äpplen från trädgården. Lyx! Sedan bakade jag ett långpannebröd med morötter och frön (recept kommer i veckan). Jag älskar nybakat och hembakat. Finns inte mycket som slår det.

På lördagkväll var det dags för SHL-premiär och hemmamatch för Luleå och det blev en solklar seger med 3-0 mot HV71. Bra start och nu hoppas vi att hela säsongen fortsätter och slutar lika bra.

Innan hockeyn åt vi en god lunch/middag hos mamma. Vi bjöds på skavgryta, pressad potatis och lingon. Så gott och Idas favoritmat. Till efterrätt mumsade vi på mina äppelkakor.

Helgen avslutades i dag med en mysmiddag med matlagning och ett glas vin. Vi gjorde en fräsch och god sötpotatis- och biffsallad. En favoriträtt som innehåller så många favoriter. Ett bra slut på en bra helg helt enkelt.

Hoppas ni är också är redo för en ny vecka
och kom ihåg – snart är det helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *