Välkommen hit

Det är alltid så kul att kolla bloggens statistik kring jul och nyår då det alltid slås nya rekord. Ni är många som letar recept vid dessa högtider. Jag hoppas att många av er som har hittat hit trivs och stannar kvar.

Förmodligen kom ni hit för att ni googlade ett speciellt recept och då kom min sida upp som förslag. Men visst har ni sett hela mitt recept-arkiv? Ni kan hitta alla recept via kategori eller via månad och självklart går det även att använda sökfunktionen om det är något speciellt ni är intresserade av t.ex. barnkalas.

Bubbel, snittar och sommar är tre saker jag älskar

Är det något ni önskar recept på så kommentera gärna era önskningar så ska jag försöka uppfylla dem 🙂

Jag som har den här bloggen heter Sara bor i Luleå och har bloggat i nästan 15 år. Jag började att dela med mig av recept när mina barn var små och mjölk- och äggallergiska. När kompisars föräldrar undrade vad de kunde bjuda barnen på så var det enkelt att hänvisa till olika allergivänliga recept på bloggen.

Nu har mina tre barn växt upp men bloggen är fortfarande mina lilla bebis och jag försöker dela med mig av recept så ofta som möjligt. Men nu är de inte lika ofta mjölk- och äggfria. Men de flesta recept, kanske alla t.o.m, är nötfria för den hemska allergin har vi kvar i familjen och jag drömmer om en nötfri värld för att slippa denna ständiga oro över att det ska finnas nötter gömt i något barnen äter.

Jag älskar att inspirera er läsare till att prova nya rätter och visa att det varken behöver vara krångligt eller ta tid att laga god mat. Ni kommer märka att jag älskar att förbereda saker. För enligt mig är förberedelser det viktigaste för en hållbar vardag bland jobb, träningar, skjutsningar, vila och aktiviteter.

På sommaren grillar vi mycket och då handlar många blogginlägg om grillmat
Goda varma och kalla sallader äter vi året runt.
Smörgåstårta är något jag älskar och som vi äter när det är fest.
På vintern är isvägen runt Luleå den bästa och vackraste promenadvägen.

4 reaktioner till “Välkommen hit”

  1. Varma sallader lät intressant. Hur gör du dem?

    Jag hittade hit när jag letade julgodis och här stannar jag.

    1. Soppor tycker vi också om, framför allt om man har något gott bröd till 🙂 Jag ska försöka komma med något sopprecept inom närmaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *