Påskgott

Nu är påsken 2023 över, men inte ledigheten. Så lyxigt att vara ledig även idag. Som vanligt börjar jag mina lediga dagar med en massa te, långfrukost och Nyhetsmorgon. Efter flera dagar med kanonväder och strålande sol från klarblå himmel är det i dag mulet. Men det gör inte så mycket för då kan jag passa på att fixa lite inomhus innan jobbet drar igång igen imorgon.

Vi började påsken med en AW på skärtorsdag då vi även firade min syster, i eterhand, som fyllt jämt. Vi började med gott bubbel och snacks innan vi fortsatte med mer bubbel och pajmiddag. En mysig eftermiddag/kväll som blev en perfekt start på påskledigheten.

Västerbottenspaj med grönkål och Kall räkpaj

Långfredag var en lång, grå och ganska tråkig dag, då jag inte tog mig för att göra nånting men ändå var så rastlös. Tack o lov var vi bortbjudna på middag, så avslutet på dagen blev så mycket trevligare. Vi bjöds på goda grillade hamburgare med en massa smarriga tillbehör. Underbart att grillsäsongen är igång igen.

Grillade hamburgare med extra allt

Våra stora grillar är dock fortfarande under snö, men vår lilla firebox som vi använder på vårvinter har kommit till användning. Den är perfekt för att göra grillade mackor eller som igår – Kolbulle. Så gott och så mysigt att sitta ute i solen och äta.

Kolbulle, fixad utomhus i snön

Nu är det dags för ytterligare en kopp te och fundera vad jag ska göra för roligt och/eller nyttigt i dag. Hoppas ni har en bra tisdag, oavsett om ni jobbar eller är lediga idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *