Quesadilla

Idag på Valborgsmässoafton grillade vi så klart. Vi grillade kyckling och till det åt vi bulgursallad. Igår hade vi mexikansk afton:) Vi hade majssoppa i frysen som jag tog upp och värmde. I skafferiet låg några tortillas som behövde ätas upp. Av tortilla gjorde jag quesadillas, det blev jättegott med den smälta osten mellan stekta tortillas. Vi hade skinka dessutom, men det skulle nog vara lika gott utan, för det är den smälta osten man vill åt.

Quesadilla
mjuka vetetortillas
skinka av valfri sort
riven ost
olivolja

1. Lägg ut tortillabröd. Fördela skinkan på dessa. Strö över rikligt med ost.
2. Lägg på tortillabröd som lock.
3. Pensla över- och undersida med lite olja. Stek/rosta i stekpanna i ca 1 minut på varje sida.
4. Skär upp i halvor eller i tårtbitar. Servera genast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *