Sallad med nektariner

Stackars Isak har bränt sig i ansiktet, på ryggen och på axlarna. Han är jätteröd och det gör ont när han ska sova och täcket eller lakanet rör ryggen. Har smörjt in honom med Aloe Vera Gelly som jag hoppas ska svalka lite. Han har varit ute i en pool hela dan och enligt temperatur.nu har det varit över 30 grader i Boden där han varit. Vi har 30 grader inomhus så snart ska jag gå ner i källaren, och lägga mig och läsa, för där är det betydligt svalare.

Nu är nektarinerna billiga och goda så då passar vi på att äta dem som de är och använda dem i sallad. Har ni fler tips vad man kan använda nektariner till?

Sallad med nektariner
ruccolasallad
2 tomater
2 nektariner
gräslök

Täck ett fint fat med ruccola.
Tärna tomater och nektariner. Lägg ovanpå ruccolan.
Klipp gräslök över.

Somrig och god sallad som passade bra till grillad lax. Jag hade tänkt smula över lite mozzarella också men det glömde jag bort. Jag får försöka komma ihåg det nästa gång istället.

2 reaktioner till “Sallad med nektariner”

  1. Tack för påminnelsen! Jag har faktiskt ett nektarinpaj-recept som ligger och väntar. Kanske ska prova det i dag för jag har nästan 2 kg nektariner hemma just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *