Kryddade brödpinnar

Nu ska jag dela med mig av smartaste drinktilltugget, i alla fall för mig som älskar smörgåstårta och därför ofta får över kanter från rostbrödet jag använder som botten till smörgåstårta. Frys ner kanterna och ha i frysen tills det är dags att bjuda på dessa goda kryddade brödpinnar. Se’n fixar du gott drinktilltugg på några minuter.

Kryddade brödpinnar

kanter från rostbröd
olja
flingsalt
torkad timjan
torkad rosmarin

Lägg brödkanterna på en plåt.
Ringla över oljan.
Krydda med salt, timjan och rosmarin.
Rosta i ugnen på 225 grader ca 8 minuter. Beror lite på hur tjocka brödkanter du har, så håll koll.


Detta geniala användbara tips hittade jag hos Matplatsen och jag kommer absolut att använda mig av det en massa fler gånger. Så mycket godare än man kan tro, ni måste testa.
Det här tipset skulle man ha tänkt på när man hade småbarn som inte ville äta kanterna på brödet.

Det blev inget kökspyssel igår eftersom vädret blev så mycket bättre än jag hade kunnat tro. Så istället för att hänga i köket hängde jag ute på gården. Jag städade lite på tomten, pysslade om blommorna, vilade o lyssnade på ljudbok och fikade. En bra söndag med sol helt enkelt!
Men idag är det grått, regnigt och trist så idag blir det en köksdag. Jag ska bara vänta på att klockan blir lite mer innan jag börjar leva om, tänkte vara lite snäll så att de lediga barnen får välförtjänt sovmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *