Effektiv

Vilken bra arbetsdag jag har haft idag, effektiv deluxe. Det är så himla kul när man klurat på förbättringsåtgärder och äntligen får testa dem och ser att det verkligen funkar. Så var det idag! Längtar redan till nästa månad då det är dags igen för dessa arbetsuppgifter så jag få testa mina idéer på riktigt, för idag var det bara en del av mina idéer som jag kunde testa.

Jag älskar att jobba med att effektivisering och digitalisering och har så många idéer jag vill gå vidare med. Efter en sån här dag är jag mer taggad än nånsin.

På tal om digitalisering älskar jag att beställa mat online. Så mycket tid jag tjänar på det. Fast helt ärligt så längtar jag otroligt mycket att gå i en matvaruaffär i lugn och ro, hitta inspiration och klämma o känna på produkter. Men det kommer… Just nu så handlar jag online och drar på så sätt mitt strå till stacken för att försöka minska smittspridningen. Nu gäller det verkligen att hålla i och hålla ut.

Just nu sitter jag o beställer mat för att hämta upp imorgon. Men jag har ingen inspiration till helgens middagar. Jag är sugen på grillat eller annan fräsch sommarmat, men nu ska det ju bli sämre väder igen och det ska t.o.m snöa. Så vi skippar nog grillat i helgen, eller….

I helgen däremot då grillade vi en massa både till lunch och middag. Till fredagsmiddag grillade vi Triple cheese Beer Can Burgers, jalapñoostfyllda champinjoner och halloumi. Till det åt vi ugnsrostad potatis, morötter och grönkål, samt sallad och såser. yummie!

Har ni något smarrigt middagstips till mig?

Vackert och gott!

2 reaktioner till “Effektiv”

    1. Ja visst är det gott. En storfavorit hos mig också, jag har sån tur att jag har en matlåda av det i frysen så jag enkelt kan få njuta av det snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *