Morsdagssnittar

Vilken värme det var ute. Det hade jag inte riktigt förväntat mig. Jag har suttit inne o jobbat hela da’n och har bara sett hur det har stormat och har då tagit för givet att det har varit lika kallt som tidigare. Men det var det ju inte. Jag kom precis hem från årets första riktigt varma promenad, då det knappt blåste heller.

Igår firade vi min mamma och började med go’fika – bullar och tårta – två stora fikafavoriter för mig. Jag var nog riktigt fikasugen för jag glömde helt o hållet bort att ta kort. Medan vi fikade var det rätt skönt ute trots att det blåste en del men solen värmde mer än vinden kylde. Men när vi dukade fram bubbel och snittar ökade vindstyrkan samtidigt som solen gick i moln, då blev det riktigt kyligt. Så himla tråkigt.

Morsdagssnittar

smördegstwist med ost&gräslök
crostini med balsamicomarinerade jordgubbar
rågkex med ädelost och fikonmarmelad
sötsalta mandelmassachips med chili
tacochips
popcorn

Ska ni se vm-hockeyn? Det är lite kämpigt för Sverige, men jag tror faktiskt inte jag har ro att sitta still inne i soffan när jag vet hur härligt väder det är ute. Sitter innenu för att skriva klart till er, men se’n ska jag nog gå ut o fortsätta tvätta vår altan. Neverending story….

Jag älskar vår stora altan enormt mycket – förutom när det är dags att skura den. Jag delar upp det i etapper för att inte bli för less, för då är det risk att jag börjar slarva och nu ska den bli riktigt ren igen har jag tänkt. Jag använder ekotipsets ättikspritsblandning och skurborste och det blir så himla bra. Men det tar tid och är lite småtungt för armarna att skrubba så ordentligt som behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *