Sommarledigt

Det blev visst sommar och jag tog långledigt från bloggen. Vilket väder alltså och hela Sverige verkar ha haft det lika underbart. Jag hade semester i fredags, ett beslut taget för länge se’n och inte kunde jag då tro att jag skulle få värsta högsommarvärmen på min lediga dag.

Fast helt ledig var jag ju inte för det är så mycket som händer i mitt liv nu och många beslut att fundera på och sedan slutföra. Så bloggen har hamnat långt ner på min att-göra-lista. Men nu verkar det snart som att det kommer lugna ner sig och att det inte är så många fler stora grejer att fixa med.

Även nu på fredag är jag ledig, så det blir ytterligare en fyradagarsvecka för mig. Underbart! Och sedan är det bara en vecka kvar tills min riktiga semester börjar. En alldeles för tidig semester enligt mig, men i år blev jag tvingad till dessa veckor så det är bara att acceptera läget. Jag får vara nöjd att jag får fyra veckor semester. Så bra är det inte alla inom till exempel vården som har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *