Grillsallad

Så många underbara kvällar vi har. Det bästa med sommaren är de ljusa varma kvällarna då man aldrig vill gå in. I helgen hade vi ännu en härlig kväll som började med årets första Aperol Spritz. Så god och så vacker och en riktig sommarfavorit.

På grillen hade vi lite godsaker som vanligt och till det serverade jag en stor fräsch sallad. Sedan fick man plocka ihop sin egna sallad av sina favoriter. Vilken succé!

Grillsallad

Sallad
färsk spenat
ruccola
småtomater i olika färger
rödlök
gurka
avokado
mango

Från grillen
ost-quesadillas
grön sparris
chili-räkor
pimiento de padrone

Övriga tillbehör
ägghalvor
lufttorkad skinka
fetaost
smaksatt crème fraiche med chili eller örter
vitlökssås

Det bästa är ju att de här varma härliga kvällarna fortsätter. Idag är nog varmaste da’n än så länge. Jag har precis varit på en långpromenad och det var varmt. Men jag valde vägen vid vattnet för att få lite svalka, för det behövdes.

Det har varit några händelserika dagar, med roliga möten och mycket att tänka på. Så nu känns det rätt skönt att jag redan har tagit helg. Mitt smarta beslut för nån månad sedan att ta ledig de två första fredagarna i juni var ju genialiskt.

Njut av kvällen….och vädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *