Sista måndagen

Då har sista arbetsmåndagen innan semestern passerat. Men vet ni vad? Jag som har hatat måndagar tidigare har nu börjat gilla dem.

En tre-dagars-helg har passerat, så skönt att jag var ledig i fredags också. En fredag som jag började hos frissan med att färga håret. Underbart att äntligen ha fin färg igen. Det var nästan ett år sedan senaste och då blev jag inte ens nöjd.

Sedan blev det lite studentfirande för min systerdotter, där vi bjöds på mycket gott och satt ute i strålande sol. Tyvärr var det nästan storm också, så det gällde att hålla i servetter, tomma glas och annat som lätt blåste i väg. Alltså denna blåst.

På lördag var det något så ovanligt som dåligt väder och regn. Men ganska skönt för då kunde vi göra klart i Isaks lägenhet som vi lovat att städa ur nu när han har flyttat. Pga regnet åt vi inte grillat och vi satt inne o åt. Kändes väldigt ovanligt. Vi passade på att göra en familjefavorit – köttfärsbiffar, den här gången kryddad med röd nötfri pesto, basilika och ost.

På söndag var ordningen dock återställd igen och vi grillade chili-kyckling till middag som vi åt med sallad. Men eftersom blåsten har fortsatt hela helgen valde vi att sitta inne o äta. Men innan maten satt vi ute o njöt av solen, ett glas vin och lite snacks. Semesterkänsla!

Nu laddar jag för kvällens EM-premiär för Sverige!
Fler som längtar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *