Snart semester…

Nu har jag äntligen sjunkit ner i soffan, men jag ska nog alldeles strax gå o lägga mig. Det har varit en lång dag. Jag vaknade med ett ryck en timme innan klockan skulle ringa. Ja, ja det var väl lika bra att stiga upp och sätta igång o jobba. Min förhoppning var att jag då kunde stämpla ut lite tidigare. Ni vet – börjar man tidigt kan man sluta tidigt.

Men så bra dag blev det inte, det blev mer börjar man tidigt så får man sluta sent. Nästan 12 timmar hann jag med att jobba idag innan jag till slut kände mig nöjd och nog ska kunna sova utan stress-tankar.

Jag hade en massage inbokad efter jobbet (var tanken), men det var ingen höjdare. En ny massör som inte riktigt föll mig i smaken, så jag låg mest o tänkte på allt jag hade kvar att göra på jobbet. Så istället för en lugn och skön stund med avkoppling deluxe (som det brukar vara) fick jag värsta stress-påslaget.

När jag sedan kom hem därifrån vid 19-tiden fick jag bästa överraskningen. Gulliga Ida insåg att jag behövde äta och inte skulle orka fixa middag, så hon hade cyklat och köpt Poké Bowl till mig och henne. Kärlek!

Efter den goda och mysiga middagen orkade jag jobba en timme till innan jag stängde ner datorn för kvällen. Två dagar till semester……

För att varva ner innan sängdags tog jag en ganska kort och ganska kall promenad längs vattnet. Men var har värmen försvunnit? Solen sken och det var jättevackert, men inte speciellt varmt. Vill ha tillbaka värmen.

Nej, nu ska jag stänga ner den här datorn också och även strunta i resten av fotbollskvällen och gå o sova istället. Ny dag imorgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.