Semester

Då har min semester börjat och det började med kyla, regn och blåst. Men vad gör det? Då får jag istället passa på att göra saker inomhus – städa förråd och baka till kommande kalas. Saker som jag faktiskt hade tänkt hinna med under min semester. Och bland det viktigaste för mig på semestern är att orka vara uppe på kvällarna och sova ut på morgnarna och det kan jag göra oavsett väder.

I torsdags fick jag äntligen vara publik igen – som jag längtat. Det var Ida som hade dansuppvisning efter 4 dagars Dance Camp. På fyra halvdagar har de lärt sig tre olika danser. Jag förstår inte hur de lyckades lära sig så mycket koreografi. Så kul att se Ida dansa igen och sån tur att det inte regnade eftersom vi var utomhus.

Vi hade hyfsat tur med vädret idag också – vi slapp regn i alla fall när vi firade min systerson med fikakalas utomhus. Men nog längtar jag till sommarvärmen som försvann efter skolavslutningen.

Efter kalaset åkte vi hem och fixade en sån god middag. Längtar redan till nästa gång vi ska äta det. Citronpasta med räkor! Hur gott? Alltså pasta och räkor är bland det godaste jag vet. Eller egentligen är det väl pastan jag älskar mest 🙂 Pasta är alltid gott.

Citronpasta och räkor
Tomat- och mozzarellasallad
Och tillsammans blir det en underbar middag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *