Sova eller inte sova

Nu sover jag bra igen – så skönt. Beror det på att Leif och Ida är hemma igen? 🙂 Jag har sovit så dåligt i flera nätter och jag blir galen på det och på mig. Hur kan man ha problem med att sova?! Jag är så trött vid 20-tiden, men då är det ju för tidigt att gå och lägga sig för natten och för sent för att slumra lite. Men sedan när klockan närmar sig 22 då piggnar jag till och kan inte alls sova.

En natt låg jag vaken så länge så jag blev hungrig igen. Ett tag funderade jag på om jag skulle gå upp och äta något för man blir ju smått galen på att ligga och försöka sova men inte lyckas. Men jag lät bli.

Inte nog med att jag inte kunde somna. Jag vaknar alldeles för tidigt också. Hade ju inte gjort så mycket att vara varken på kvällen/natten om jag fick sova på morgonen. Men icke.

Jag har varit så sjukt trött i flera dagar men nu känns det nästan som att jag börjar komma i kapp sömnmässigt. Perfekt lagom till helgen 🙂

Och vilken tur att OS-finalen i fotboll flyttades från klockan 4 i morse till klockan 14. Det hade inte varit bra för mitt sömnkonto om jag hade varit tvungen att stiga upp mitt i natten. För matchen tänker jag inte missa.

Nu ska jag byta den privata datorn mot jobbdatorn och sätta igång arbetsdagen!
Ha en bra fredag och missa nu inte handbollen och fotbollen i OS idag,
denna superfredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *