Bittert

Då var det dags igen! Att sörja över en förlust. Oj vad jag tyckte och tycker synd om fotbollstjejerna som var så värda det efterlängtade guldet. De har spelat så bra och de har underhållit oss i så många matcher. Nej, det var verkligen bittert att de inte nådde ända fram. Lika bittert som det var tidigare i somras, här kan ni läsa om det.

Efter den tråkiga förlusten gick vi över till grannarna och fick en supertrevlig kväll utan fotbollssnack och med supergoda grillade hamburgare med massa smarriga tillbehör – bröd, ostar, dressingar, sallad, lök, tomat, avokado och grillad ananas. Jag hade så trevligt och var så hungrig så jag glömde helt o hållet bort att ta kort innan jag vräkte i mig hamburgaren.

I torsdagskväll hade vi lite helgkänsla här hemma då vi grillade de goda lövbiffspetten med lite asiatisk touch tack vare bl.a. sesamolja. Min nya favorit. Lövbiffen åt vi med grillad majs, grillad halloumi, ugnsrostad delikatesspotatis, sallad och bea. Dessutom öppnade vi en flaska rödvin, så det kändes verkligen mer som fredag än torsdag.

Idag blir det en lite enkel kräftskiva för oss tre efter önskemål från Ida. Bröd, aioli, grönsaker och kräftor är nog det enda vi dukar fram. Om jag inte, som så ofta, börjar googla recept och hittar en massa tips för kräftskivan som jag vill prova.

Men det är faktiskt något annat jag ska söka inspiration för, kom jag på nu. Imorgon fyller mamma år och jag har lovat att fixa lite för-snacks/tilltugg. Mitt favoritpyssel!

Men nu ska jag börja med en stor kopp te och lite frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *