Annorlunda morgon

Vaknar till en lite småkonstig morgon idag. Det är torsdag men jag är inte på jobbet, ja jag jobbar inte hemifrån heller och är inte sjuk 🙂 Vet ni vad det beror på?

Jo, jag har äntligen tagit tag i en gammal dröm om att plugga mer ekonomi. Det är ungefär 20 år sedan senast. Jag är så taggad och så stolt över mig själv att jag gör det här ”på gamla dar”.

Just nu unnar jag mig en frukost i lugn och ro utan stress, men alldeles strax ska jag slå igång skoldatorn och sätta igång med dagens kurs.

Min tanke är att jag ska vara ledig 1 dag i veckan från jobbet men det ser lite småtungt ut med att lyckas hitta bra dagar till att vara ledig. Så det lär bli mer helgplugg än vad tanken från början var. Men skam den som ger sig. Jag är så taggad och har ett mål i sikte så dessa små hinder på vägen kan dock inte stoppa mig den här gången.

Vi får väl se om jag är lika taggad och motiverad efter några veckor med plugg 🙂 Det kanske kommer vara skittråkigt och jättejobbigt att kombinera jobb och skola. Men i så fall är det ju bara att jag tar ett nytt beslut – Att sluta plugga. Man måste våga för att vinna.

2 reaktioner till “Annorlunda morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *