F.R.E.D.A.G

Underbara fredag som jag älskar dig! Är det fler än jag som älskar fredagar? Känslan på fredagkväll är oslagbar då arbetsveckan är klar och man har en hel helg framför sig.

Innan vi började med distansarbete infann sig fredagskänslan redan på morgonen eftersom vi varje fredagmorgon dukade upp värsta hotellfrukosten på jobbet. Som jag saknar de underbara fredagsmorgnarna. Nu när jag sitter hemma o jobbar så infinner sig fredagskänslan när jag stämplar ut för dagen.

Är det årets sista ros som är på väg att slå ut?

Det gick bra att plugga igår, jag var mer fokuserad och koncentrerad än jag hade förväntat mig. Jag var lite orolig att jag skulle städa, tvätta och annat när jag väl var hemma och ”ledig”. Men det kändes som en arbetsdag. Jag satt vid skol-datorn (istället för jobbdatorn) större delen av dagen, men jag tog fler pauser och längre lunch än på jobbdagar. Bra jobbat, Sara!

Då får vi se om jag är lika duktig nästa vecka, som nog bara blir en halv dag. Så då kanske det är bäst att jag är lite mer aktiv om jag ska hinna med en dags plugg på bara en halvdag 🙂

Oj, nu kommer snart Ida hem från basketträningen så det är bäst att jag sätter igång med middagen. Eller rättare sagt slutför den. För självklart förberedde jag lite redan igår 🙂 Då stekte jag tacoköttfärsen, men nu ska jag göra resten till den tänkta pajen.

Ha en underbar kväll och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *