L.Ö.R.D.A.G

Favoritdagarna avlöser varandra. Att vakna upp till en solig lördag utan planer är ju helt undebart. Idag sov jag extra länge också. Så välbehövligt och skönt efter den sömnlösa natten tidigare i veckan.

Enda nackdelen med att sova så länge är att dagen går så snabbt. Det är ju redan lunchtid och jag åt ju nyss frukost. Ska skynda mig ut på en promenad nu medan solen skiner.

Våra äppelträd levererar verkligen i år. Vi har hur mycket äpplen som helst trots att vi (jag) vräker i mig äpplen. Grenarna har varit så tunga av alla äpplen så en stor gren bröts till o med av. Vi har försökt laga och än så länge lever grenen och äpplena. Vi får se om den klarar vintern också.

Jag har nog inte bakat nå sedan våra födelsedagar tidigare i somras, men jag tror faktiskt att jag ska göra en äppelkaka i dag. Passa på nu medan vi har så himla goda och fina äpplen. Bara svårt att välja vilken variant jag ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *