Redo för 2022

Så här första dan på ett nytt år brukar många summera föregående år och ge löften för kommande år. Jag nöjer mig med att säga att jag är glad att 2021 är över och ser fram emot 2022 som har alla möjligheter att bli ett bra år. Hoppas ni vill följa med mig.

Igår firade vi nyårsafton hemma med familjen, en lugn och mysig kväll med god mat och många timmars surr runt köksbordet. Precis i min smak.

Nyårsmeny

Förrätt
Starksyrlig kräfttacos med wasabikryddad avokado och ananassalsa inspirerad av Miss Voon
Bao buns med pulled pork, gurka, picklad rödlök och chilimajo

Varmrätt
Plankstek med gratinerat potatismos, oxfilé och entrecôte, tomat, haricot verts, rödvinssås och kantarellsås

Efterrätt
Chokladmousse med hallon och blåbär

Hoppas ni hade en bra nyårsafton, mår bra idag och att ni känner er redo och hoppfulla inför 2022. Blir det pizza till middag för er idag, den stora pizzadagen? Vi har inte bestämt middag idag, inte vad jag har hört i alla fall. De övriga kanske redan har tagit för givet att det blir pizza 🙂

Jag har legat i soffan och sett Tour de Ski nästan hela dan, så skön början på det nya året. Men nu ska jag göra lite nytta också. Jag ska börja ta bort lite julgrejer, men absolut inte alla fina adventsstjärnor, ljusstakar och granen. Alla mysiga ljuspunkter vill jag ha kvar ett tag till.

Sen ska jag även städa mitt arbetsrum som under ledigheten har varit ett gästrum och förråd. Men på måndag är det dags att jobba igen och då vill jag att det återigen är ett fint och praktiskt arbetsrum.

Ha nu en fin helg och njut av årets första dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *