AW, isväg och Vasaloppet

I fredags hade vi en himla mysig kväll med bubbel och snittar – och lite utbildning 🙂 Olivia och henne kompis körde en AW med mig då jag skulle lära mig lite mer om LinkedIn och i utbyte bjöd jag på lite smått o gott.

Så nu är jag (men inte min profil) uppdaterad med hur LinkedIn fungerar. Något som jag inte har orkat engagerat mig i tidigare. Men nu var det dags. Bättre sent än aldrig….

Bubbel och snittar

rödbetor och feta
pestosnurror med parmaskinka
chilicheesesnittar
fruktsallad
popcorn
chili-tacochips
Noblesse

Vilken magiskt vacker dag det var igår. Jag var ut på två isvägspromenader bara för att det var så underbart. Promenad nummer 2 höll på att sluta i katastrof, eller inte riktigt men det var så härligt, så jag gick o gick o gick. Till slut kom jag på att jag skulle ju hem också 🙂 Så innan jag kom hem var jag ganska trött i benen.

Jag har ju varit sjuk så länge så det har inte blivit så många långpromenader på alldeles för lång tid. Så det var så himla skönt igår att jag verkligen orkade gå så pass länge, utan att andningen sa ifrån. Bästa känslan!

I dag är det inte lika vackert väder. Utan det är molnigt, lite blåsigt och snöigt. Så jag börjar dagen i soffan med att se Vasaloppet. Sån mysig tradition. Och de pratar så himla mycket på tv om hur viktigt det är att fylla på med energi under hela loppet. Så jag försöker följa deras råd 🙂

Det blir dock inte soffan hela dagen för jag ska ta mig ut på en promenad senare, trots vädret. Men jag håller mig nog från isvägen eftersom det blir extra blåsigt och kallt där det inte finns något vindskydd. Bättre att gå bland hus som kan ge mig lite lä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *