Personligt

Efter snökaoset i lördags har nu solen varit framme några dagar. Så härligt! Och nu längtar jag mer än nånsin till sommaren. Sommaren är ju festernas högtid för oss. Vi har en massa födelsedagar att fira hela sommaren och i år är vi även bjudna på ett bröllop och jag räknar med att bli bjuden på en studentfest 🙂 Dessutom ska vi fira Ida som är vårt sista barn som lämnar grundskolan. Väldigt värt att fira.

Men tanke på alla fester är det många presenter som måste fixas också. Presenter med personligt tryck är ju himla roligt men kanske inte något man köper till de fester vi ska på. Fast det är ju himla roligt med sitt namn och/eller bild på chokladförpackningar eller vinflaskor 🙂

Till Larv, rekryteringsmässan jag stod på i januari, då var det perfekt med tryck på produkter. Vi hade en massa roliga give-aways med Region Norrbottens logga på. Gissa om vi hade kul när vi kollade igenom vad det fanns för roliga grejer att beställa. Så svårt att välja!

Chips, vattenflaskor, pennor, tuggummi, tablettaskar och kapsylöppnare var en del av allt roligt vi hittade. Och självklart hade vi profilkläder på oss, snygga blå zip-hoodies med en ganska diskret logga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *