Lördagshäng

I lördags hade jag sån trevlig kväll med bubbel, babbel, godsaker och trevligt sällskap. Vi började tidigt ute i solen på altanen och fortsatte inne i köket när det blev lite kyligt. Så vi hade flera timmar på oss att surra och äta.

Alltså förstår ni vilken härlig tid vi har framför oss nu. Jag älskar vår, sommar och altanhäng. Redan på torsdag kanske det blir mer altanhäng med bubbel och babbel.

Kristin hade med sig ingredienser till supersmarriga minipizzor som hon fixade i ordning som för-snacks till bubblet ute i solen. Pizzorna var salta, söta och krispiga. De ska jag göra snart igen för de var verkligen perfekta.

När det sedan blev lite kyligare och vi flyttade in gjorde jag min favorit-sallad, asiatisk caesarsallad. Alltså den är så god och jag får alltid så mycket beröm för den. Ni måste testa. Ni blir inte besvikna.

Och ni vet vad jag säger – ingen måltid är fullständig utan te och efterrätt och gärna choklad. Så självklart hade jag fixat i ordning en kladdkaka. Tänk att nå så enkelt och lättbakat kan var så gott. Den här gången hade den smak av apelsinchoklad. Mums!

Jag vågar inte berätta hur länge vi sov på söndagen. Men så länge har jag nog inte sovit sedan jag var tonåring 🙂 Gissa hur skönt det var att få sova sååå många timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *