Själv eller ensam

Efter en lång vecka är det nu äntligen helg och det bästa av allt – i dag kommer Leif och Ida hem efter en sportlovsvecka i Jämtland. Ska blir skönt med lite sällskap igen här hemma.

Jag hade dock världens bästa sällskap igår och hade en såå mysig middag då både Olivia och Isak åt här. Vi satt länge vid middagsbordet o pratade. Sedan sov Isak över för att spara in lite bränslepengar. Det är inte kul att pendla flera mil per dag mellan hem och jobb i dessa dagar. Men jag är desto gladare som får ha sonen här lite oftare än vanligt 🙂

Vi åt en sötstark kycklinggryta med bl.a. ananas och thaichilisås, serverad till ris och sallad. Först hade jag tänkt fira helgen med en efterrätt men det blev så sent innan jag slutat jobbet, storhandlat och lagat mat så efterrätten blev en god chokladbit istället. Inte helt fel det heller.

I onsdags hade jag också en mysmiddag då mamma bjöd mig på restaurang och vi åt en god oxfilépasta med gorgonzola i mysiga lokaler. Helt klart en bättre onsdag.

Vi är en hockeytokig familj och när de två största hockeynördarna var borta i torsdags så fick jag äntligen se hockey live igen. Det händer inte ofta nu för tiden, då jag är lite för slö för att lämna tv-soffan. För många många år sedan missade jag inte en match. Men det tror knappt Ida på och bänkgrannarna i torsdags tror nog också att det var första gången jag var på hockey för jag filmade och tog en massa kort 🙂

Jag hade stora planer inför min ensam-vecka. Jag hade tänkt storstäda våra förråd för att slänga och skänka en massa grejer. Men förråden är orörda och alla grejer kvar. Men det kommer fler tillfällen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *