Tråkigt slut på en bra kväll

Oj vilken lång bloggpaus jag har haft, inte likt mig. Men nu är jag tillbaka med ett inlägg och jag hoppas att det blir fler innan veckan är slut. Något recept t.ex. hoppas jag också hinna med, trots att det är hockey var o varannan kväll.

Mitt nya jobb tar extremt mycket tid och energi från mig, så på kvällarna vill jag använda hjärnan så lite som möjligt 🙂 Men trots det så är jobb-bytet det bästa jag har gjort. Det är mycket nytt, mycket att göra och väldigt intensivt men så himla roligt. Jag ångrar mig inte en sekund.

Igår träffade jag två kompisar för en surr-kväll. Vi blev vänner när vi jobbade på samma jobb men det var när vi var mammalediga samtidigt i flera år kring början av 2000-talet som vi blev riktigt tighta. Vi försöker ses några gånger per år, ibland blir det fler och ibland färre gånger och nu var det väldigt länge sedan vi träffades.

Vi åt så himla gott men alldeles för mycket. Jag var så otroligt mätt hela kvällen (och natten). Vilken tur att vi började kvällen med en långpromenad.

Vi bjöds på en krämig och god pasta med skogssvamp (kantareller mm) och tryffelolja. Till det drack vi ett gott rödvin som passade perfekt till pastan. Efterrätten var en god chokladkaka som serverades med en kula glass och lite amaretto (mandellikör). Festligt och gott. Choklad är ju aldrig fel och ett perfekt avslut på en god middag.

Lite skillnad mot dagens middag som var en liten restbit av en småtorr vegetarisk lasagne.

Nu efter två års Corona-karantän är det extra roligt och mysigt att träffa folk, äta gott och surra. Så nu hoppas jag att det blir fler middagar, kalas och fikastunder med släkt och vänner.

Vi hade en otroligt bra och mysig kväll men som tyvärr fick ett tråkigt slut. För ingen har väl missat att Sverige förlorade den avgörande matchen mot Polen och därmed missar årets VM-slutspel 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *