Vilken helg

Vilken helg vi har haft (igen)! Så underbart med lite sol och värme. Vi har pysslat på i trädgården lite. Vi har krattat, satt potatis, planterat i några blomkrukor och förberett några andra med jord. Dessutom är altanen och alla utemöbler skurade och redo för altanhäng. Men i dessa pollentider måste allt skuras varje dag för att få bort allt det gula.

Alltså det har bara smällt till i naturen de senaste dagarna, så det börjar bli så himla fint nu när det äntligen börjat grönska både i gräset och buskar. Nu längtar jag ännu mer till sommaren och fler lata dagar.

Grillsäsongen har dessutom börjat på riktigt nu, då vi äter grillat till middag var o varannan dag. Så himla gott!

I söndags var det stor risk för regn enligt prognosen och på eftermiddag var det riktigt mörka moln runt omkring oss. Men det drog förbi utan en droppe regn på oss. Men solen gick i moln och det blev lite småkyligt ute. Men trots en inne-eftermiddag fick vi många ute-timmar i sol under helgen.

Jag passade även på att baka årets första rabarberpaj och jag gjorde den enklaste och godaste. Det lär blir många många fler under de kommande månaderna.

Ser ni alla molnen som speglar sig i bordet (och teet)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *