Portionspajer i tacobåtar

Inför vår småplocksmiddag förra fredagen hade vi över några tacobåtar så då använde jag dem som pajskal till några Västerbottensostpajer. Så skönt att slippa göra pajdeg och ett perfekt sätt att använda upp tacobåtarna på.

Jag serverar ofta paj eller omelett när jag har buffé eller småplocksmiddagar. Det är så perfekt eftersom en köttfri paj/omelett passar till så mycket och de flesta tycker att det är riktigt gott dessutom.

Portionspajer i tacobåtar

4 tacobåtar
4 ägg
2 dl grädde
2 msk pesto
2 dl riven ost, gärna Västerbottensost
salt, peppar

Vispa ihop ägg, grädde och pesto.
Krydda med salt o peppar.
Ställ tacobåtarna på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg lite ost i botten på varje tacobåt.
Häll äggblandningen över osten.
Grädda i 225 grader i ca 15 minuter tills äggstanningen har stannat.

Nu sitter vi bänkade i tv-soffan och ser premiären av Let’s Dance. Ett perfekt program att ha på samtidigt som man kan pyssla med lite annat, t.ex. blogga 🙂

Som vanligt när det är helg har jag vilat och tagit det extremt lugnt. Jag börjar faktiskt bli riktigt bra på det. Och snart är det påsklov så då kan/ska jag vila en hel vecka. Lovely!

Idag har det varit ganska grått och tråkigt väder, ja det t.o.m regnade så vi har hållit oss inne hela dan. Men imorgon lovar de nollgradigt och sol så då hoppas jag på en grill-lunch ute i solen. Börjar bli länge sedan vi kunde njuta av sol och lunch ute, så jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *